Siyaset KANİ BEKO, SEÇMENE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

KANİ BEKO, SEÇMENE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

8 ay önce     Siyaset 0
KANİ BEKO, SEÇMENE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. dönem İzmir milletvekili Kani Beko seçim öncesi seçmene verdiği sözü tuttu. Beko, milletvekili olarak parlamentoda bulunduğu beş yıllık dönemde neler yaptığını kitap haline getirdi. Kani Beko, İzmir’i ve İzmirliyi temsil ettiği dönemlerin yer aldığı kitabını CHP İzmir örgütlerini, belediye başkanlarını, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek hediye ediyor.

 

Milletvekili olmadan önce İzmirlilere verdiği bir söz olduğunu hatırlatan Kani Beko, milletvekilliği sona erdiğinde, yaşadığı dönemini kitaplaştıracağı konusundaki sözünü yerine getirdiğini söyledi. Beko, “Milletvekili olmadığım için İzmirlilere verdiğim sözü tutarak beş yıllık milletvekili olduğum süre zarfında neler yaptığımı hazırladığım bu kitapla anlatmak istedim” dedi.

 

Hazırladığı bu kitabın faaliyet raporu gibi düşünülmesi gerektiğini ifade eden Beko, milletvekili olduğu beş yıl boyunca verdiği kanun teklifleri, soru önergeleri, basın toplantılarında yaptığı açıklamaların yer aldığını belirtti. Beko, “İzmir'e hizmet etmek benim için çok önemli, şimdi İzmir ilçe belediye başkanlarımızı ilçe örgütlerimizi, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, odaları kısacası her yere gitmeye çalışıyorum. İzmirliye verdiğim sözü yerine getiriyorum ve hazırladığım kitabı hediye ediyorum” dedi.

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!