Yaşam Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Yenilemeleri

Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Yenilemeleri

9 ay önce     Yaşam 0
Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Yenilemeleri

Kuşadası Belediyesi, Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan yenileme çalışmalarını hızla ilerletiyor. Merkezde hem hayvanların sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürmesi hem de kent sakinlerinin hayvanlarla daha fazla vakit geçirebilmesi için çeşitli bakım, onarım, peyzaj ve boyama çalışmaları yapılıyor.

Kuşadası Belediyesi, Kirazlı Mahallesi'nde yer alan ve sahipsiz kedi ve köpeklerin bakımını üstlenen Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan yenileme çalışmalarına devam ediyor. Merkezde fiziki koşulların iyileştirilmesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri peyzaj düzenlemesi yaparken, restorasyon uzmanları da renklendirme ve boyama işlemlerini gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bakım ve onarım çalışmalarını eş zamanlı yürüterek merkezdeki padokların sayısını artırdı. Merkez binası ve kedi tedavi ünitesi gibi alanlar da yenilenirken, at ve eşekler için yeni bir bölüm eklendi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanların bakımını yaparken, restorasyon uzmanları duvarlara farklı desenlerle renklendirme yapıyor.

Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fulya Akıllı, yapılan çalışmaların büyük bir titizlikle gerçekleştirildiğini belirterek, projenin can dostlar ve hayvanseverler için daha iyi bir ortam sağlayacağını söyledi.

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!