Bilgisayar 12.Nesil Intel Core Mobil İşlemcilerle Tanışın

12.Nesil Intel Core Mobil İşlemcilerle Tanışın

2 yıl önce     Bilgisayar 0
12.Nesil Intel Core Mobil İşlemcilerle Tanışın

12. Nesil Intel Core Mobil İşlemcilerle Tanışın

Intel, yalnızca dünyanın en iyi mobil oyun platformu değil, aynı zamanda en hızlı mobil işlemcisi olan Intel Core i9-12900HK liderliğindeki yepyeni 12. Nesil Intel Core H serisi mobil işlemcilerin lansmanı ile sektör lideri mobil performansı sunmaya devam ediyor hiç yarattı.

Yeni Intel Core i9-12900HK, Performans çekirdeklerini (P çekirdekleri) ve Verimli çekirdekleri (E çekirdekleri) Intel® Thread Director 3 aracılığıyla akıllı iş yükü önceliklendirme ve yönetim dağıtımıyla eşleştirerek, tek ve çok iş parçacıklı uygulamalarda sistem performansını iyileştirir .

Intel 7 sürecini temel alan yeni 12. Nesil H serisi işlemciler şunları sunar:
 

  • 12. Nesil Intel Core i9-12900HK'ye en hızlı mobil işlemci olma tacını veren 5 GHz'e kadar frekans, 14 çekirdek (6 P-çekirdek ve 8 E-çekirdek) ve 20 iş parçacığı. Intel'in önceki nesline ve rekabete göre performans liderliği sunar.
  • Performans, en iyi oyun başlıklarında ve içerik oluşturma araçlarında benzersiz oyun deneyimleri için uzanır. Yeni 12. Nesil Intel Core H serisi, pazardaki önceki mobil oyun lideri Intel Core i9-11980HK'den %28'e kadar daha hızlı oyun sunan dünyanın en iyi mobil oyun platformudur. 12. Nesil Intel Core H-serisi, içerik oluşturucuların görevinin ötesindedir. Örneğin, kullanıcılar nesilden nesile 3B oluşturmada %43'e kadar daha yüksek performans görebilir.
  • 4800 MT/sn'ye kadar DDR5/LPDDR5 ve DDR4/LPDDR4 modülleri için geniş bellek desteği – H serisi mobil işlemciler için sektörde bir ilk.
  • Eski Wi-Fi paraziti olmayan özel yüksek hızlı kanallarda yaklaşık üç kat daha hızlı bağlantı4 . Entegre Intel® Wi-Fi 6E (Gig+) 5'i kullanmak , kullanıcılara evden çalışma ve öğrenme ve sorunsuz, yüksek kaliteli akışla rahatlama özgürlüğü verir.
  • 40 Gbps'ye kadar aktarım hızları ve birden fazla 4K monitör ve aksesuara PC bağlantısı sağlayan Thunderbolt™ 4 desteği.

 

Kaynak: https://milivolt.net/Haber/12-Nesil-Intel-Core-Mobil-I-slemcilerle-Tanisin-10

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!