Siyaset TİP KARŞIYAKA ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

TİP KARŞIYAKA ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

2 ay önce     Siyaset 0
TİP KARŞIYAKA ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Karşıyaka İlçe Örgütü Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi'nde Demokratik Kitle Örgütleri'ne Karşıyaka Belediye Başkan adayı Alp İçen ve meclis üyelerinin tanıtıldığı toplantı gerçekleştirdi.

TİP Karşıyaka İlçe Örgütü, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Alp İçen ve Belediye meclis üyesi adaylarını demokratik kitle örgütü temsilcileri ile buluşturdu.

Tanıtım toplantısında konuşan TİP Karşıyaka İlçe Başkanı Gökçe Karahan, "Toplantının amacı siyasette kötü ile kötünün iyisi arasında sıkışmış olan halkımıza toplumcu bir yerel yönetim anlayışı sunmak" dedi.

Karahan konuşmasına, değişimin şart olduğu vurgusunu yaparak, halkın yararına olacak proje ve politikaları gerçekleştirecek nitelikli bir ekibin Türkiye İşçi Partisi kadroları içerisinde yer aldığını söyledi. Bu kadrolar arasından çıkan belediye başkan adayı ve meclis üyesi adaylarının tanıtımı için bir araya geldiklerini belirtti.

İlçe başkanı Gökçe Karahan’ın konuşmasının ardından TİP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Alp İçen söz aldı. İçen kendisini tanıtarak başladığı konuşmasının ardından Belediye başkanı seçildiği takdirde yapacaklarını anlattı. Vurgu yaptığı konular arasında belediyenin borç yükünden nasıl kurtarılacağı konusundaki projeleri vardı. İsrafı önleyip, tasarruf sağlayacak ve operasyonel verimliliği arttıracak bir yönetim anlayışının yanı sıra güçlü finans kaynağı yaratacak bir belediyecilik anlayışının ön plana çıkarılacağını ifade etti.

TİP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Alp İçen'in konuşmasından sonra Belediye Meclis Üyesi adayları Tuncay Gemlik, Ayşe Tutucu, Vedat Güler, Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun), Metin Sevinç, İbrahim Hakkı Kayaalp ve Zeki Mertcan Baltepe kendilerinini tanıtan ve TİP'in hedeflerini anlattıkları birer konuşma yaptılar.

Meclis üyesi adayları, halkın taleplerini meclise taşıyacaklarının, mecliste yapılan konuşmaları da halka iletileceklerinin, mecliste halkın sözcüsü olacaklarının sözünü verdiler.

Toplantı katılımcıların sorduğu sorulara başkan adayı Alp İçen’in verdiği cevaplar ile son buldu. Gelen sorular cevap kısmında; özellikle emekli nüfusunun yoğun olduğu ilçede bu kesimin toplumsal hayata katılımı, bakım ve diğer ihtiyaçlarına yönelik projelerden bahsedildi.

Türkiye İşçi Partisi’nin ilkesel olarak, kent yaşamına yönelik projelerin üretilmesinde, ilgili meslek örgütleri ve demokratik kitle örgütlerinin çalışmalarına açık olduğu belirtildi.

Başkan adayı gelen sorulara şu cevabı verdi:

"İsrafı önleyip, tasarruf sağlayacak operasyonel verimliliği arttıracak bir yönetim anlayışının yanı sıra güçlü finans kaynağı yaratacak bir belediyecilik anlayışının ön plana çıkarılacak."

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!