Yaşam Tam Mevsiminde “Nar Mevsimi” Kitabı Raflarda

Tam Mevsiminde “Nar Mevsimi” Kitabı Raflarda

6 ay önce     Yaşam 0
Tam Mevsiminde “Nar Mevsimi” Kitabı Raflarda

 Çiler Nazife Koşar Okurlarıyla Buluşuyor Çiler Nazife Koşar’ın ikinci kitabı “Nar Mevsimi” okurları büyülemek için raflardaki yerini aldı. Yazar Koşar, 18 Kasım Cumartesi Saat: 15.30 / 18.30 saatleri arasında Yakın Kitabevinde okurlarıyla buluşuyor. Yakın Kitabevi tarafından yayımlanan “Nar Mevsimi” Çiler Nazife Koşar’ın ikinci kitabı. İçinde anı-öykü türünde yazılmış 35 yazıyı bir araya getiren eser, okurları duygu dolu bir yolculuğa davet ediyor. Hüzünler, sevinçler, kayıplar, ayrılıklar, hasretler, kırılıp dökülenler, yanıp küle dönenler, o küllerden yeniden doğuşlar, unutuşlar, savruluşlar ve daha fazlası “Nar Mevsimi”nin sayfalarında okurlarıyla buluşmayı bekliyor.

Bu kitabın sayfalarında hayatın tüm zikzaklarına, iniş çıkışlarına, dramlarına, yeri geldikçe her insanın hayalini kurduğu kucak dolusu mutluluklara tanıklık edeceksiniz. Nar Mevsimi, tam da mevsiminde, sizlerin gizemli yolculuklarına birbirinden ilginç satırlarla eşlik edecek. Çiler Nazife Koşar’ın kaleminden çıkan dokunaklı anı-öykülerin her biri siz değerli okurlarla duygusal bağ kuracak; bazen hüzünlü, bazen gülümseten bu anı-öykülerde sizler de içsel bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu yolculuğu merak edenler, eseri mutlaka keşfetmelidir.

Yazar Hakkında:

Çiler Nazife Koşar, ilk ve orta öğrenimini İzmir Türk Kolejinde tamamlamış; DEÜ Hukuk Fakültesinden 1989 yılında mezun olduktan sonra, 1990 yılında Çiler Nazife Koşar Avukatlık Ofisi’ni kurmuş, mesleğin ilk yıllarında özel hukuk alanında bilgi, birikim ve tecrübe gelişiminin ardından, 1998 yılından bu yana Ceza Hukuku ve Ekonomik Çıkar Amaçlı Suç Örgütleri alanına yönelmiştir. 17 Kasım 2003’te noterlik belgesini almıştır. 1998 yılında Türk Hukuk Enstitüsü İzmir şubesini kurmuş, iki dönem başkanlığını yürütmüştür. 1999 yılında 232 şehit ailesini temsilen, Abdullah Öcalan İmralı yargılamasına müdahil avukat olarak katılmış, bu davanın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi sürecinde şehit ailelerini temsil ile görevlendirilmiş ve bu görevi başarı ile yerine getirmiştir. Mesleki eğitime önem vererek ve iki yabancı dil avantajını da kullanarak pek çok uluslararası seminerde gerek sunumlarla gerek bilgilendirme çalışmalarıyla yer almıştır. Mesleki makaleleri ve pek çok güncel ya da insani olayla ilgili köşe yazıları, başta Türk Hukuk Dergisi olmak üzere, “Egelife” ve “Senato” dergilerinde, www.haberhürriyetim.com haber sitesinde ve muhtelif hukuki platformlarda yayımlanmıştır. Yazarın “Sus(a)madıklarım” adlı bir kitabı bulunmaktadır. “Nar Mevsimi” ise yazarın yeteneklerini bir üst seviyeye taşıyan bir eser olarak öne çıkıyor.

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!