Gündem Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Destekleri Sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Destekleri Sürüyor

4 yıl önce     Gündem 0
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Destekleri Sürüyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin süt üreticilerine destek olmak için dağıttığı süt tankları, kooperatiflerin büyümesi ve üreticilerin daha fazla kazanç elde etmesinin önünü açtı. Kooperatif Başkanı Latif Aykanat “Tankımızı aldıktan sonra süt piyasasında ve işletmelerle pazarlık masasında elimiz güçlendi” dedi.
 
 
Aydın Büyükşehir Belediyes'nin süt üreticilerine destek olmak için dağıttığı süt tankları, kooperatiflerin büyümesi ve üreticilerin daha fazla kazanç elde etmesinin önünü açtı. Kooperatif Başkanı Latif Aykanat “Tankımızı aldıktan sonra süt piyasasında ve işletmelerle pazarlık masasında elimiz güçlendi” dedi.
 
Kırsal kalkınmaya ve kooperatifleşemeye verdiği destek ile küçük üreticilerin hayatlarına dokunan Aydın Büyükşehir Belediyesi, süte değer katmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Germencik ilçesine bağlı Uzunkum köyünde kurulan, Uzunkum Kırsal Kalkınma Kooperatifi’ne 6 bin litrelik süt soğutma tankı ve 2 bin litrelik araç üstü süt nakil tankı hibe eden Büyükşehir, üreticinin işletmeler karşısında elini güçlendirdi.
 
 
AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!