Gündem Söke Belediyesi Karakış Destekleri

Söke Belediyesi Karakış Destekleri

2 yıl önce     Gündem 0
Söke Belediyesi Karakış Destekleri

Her zaman sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerini sunan Söke Belediyesi, ekonomik zorluklar içinde bulunan vatandaşlara Karakış desteğine de devam ediyor.

Özellikle zorlu pandemi döneminde dar gelirli ve desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlardan sıcak elini sakınmayan Söke Belediyesi, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu ekonomik dalgalanmada da vatandaşlara gıda, giyim, yakacak yardımları yapmaya devam ediyor.

Söke Belediyesi'nin hayırsever vatandaşlarla, yardıma muhtaç vatandaşları buluşturduğu giysi bank da faaliyetlerine devam ederken; Söke Belediyesi'nin Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı saha ekipleri tarafından gıda ve yakacak yardımları da adreslere dağıtılıyor.

Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı gereği Söke'de de kimsenin yatağa aç girmemesi, her evin bacasının tüterek sıcak bir yuva haline gelmesi için çaba sarf ediliyor. Yapılan yardımlar vatandaşlara ekonomik anlamda katkı ve büyük bir destek anlamına gelirken; bu yardımlar son yıllarda hayatı alt üst eden pandemi Covid-19 salgın döneminde de kesintisiz devam ettirildi.

https://www.soke.bel.tr/

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!