Teknoloji Elektrikte e-Arşiv Fatura Dönemi Başladı

Elektrikte e-Arşiv Fatura Dönemi Başladı

4 yıl önce     Teknoloji 0
Elektrikte e-Arşiv Fatura Dönemi Başladı

Milyonlarca elektrik müşterisi, fatura bildirim tercihini değiştirerek “e-Arşiv Fatura” uygulamasına dâhil olabilecek ve elektrik faturalarını kâğıt fatura yerine e-posta yoluyla veya kısa mesaj olarak alabilecek.

 

Elektrik tedarik faaliyetleri kapsamında, dijital kanallar üzerinden yenilikçi çalışmalarını hayata geçirmeye devam eden Aydem ve Gediz Elektrik, hizmet kalitesini artırarak çevreci uygulamalarına devam ediyor. Elektrik faturalarını e-posta veya kısa mesaj yoluyla almayı seçecek müşteriler, kâğıt tasarrufu ederek hem çevreyi koruyabilecek hem de faturalarını kolay bir şekilde görüntüleyebilecek.

 

Yapılması Gereken İşlemler Nedir?

Müşterilerin, yeni düzenlemeden yararlanabilmek için öncelikle sözleşme hesaplarına ait iletişim bilgilerini güncellemeleri gerekecek. online.aydem.com / online.gediz.com sayfaları üzerinden veya en yakın müşteri ilişkileri merkezinde başvuru formu doldurarak fatura bildirim tercihleri değiştirilebilecek. e-Arşiv Fatura uygulamasına başvuruların tamamlanmasının ardından ilk dönem faturalar, e-posta veya kısa mesaj yoluyla gönderilecek, devam eden dönemlerde ise kâğıt fatura yöntemiyle herhangi bir bildirim yapılmayacak. Müşteriler, bu üç farklı fatura alımı seçeneklerinden yalnızca birini tercih edebilecek.

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!