Gündem İlçe Kaymakamı Halil Avşar'ın "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" Mesajı

İlçe Kaymakamı Halil Avşar'ın "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" Mesajı

4 yıl önce     Gündem 0
İlçe Kaymakamı Halil Avşar'ın

 

İstiklal Mücadelemizin Lideri, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

Atatürk; sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir Önderdir. Milletimize ve ordumuza Liderlik ederek yürüttüğü istiklal mücadelesi, ezelden beri hür yaşamış Milletimizi aydınlık günlere kavuşturmuştur.

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu meşalesini yakmıştır.

Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Ulu Önder’in bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz Kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal mücadelemizin kahraman Şehit ve Gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, şükran ve özlemle anıyor, Başta Ulu Önder olmak üzere, Vatan ve Millet uğruna canını feda eden Tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!